Projecten

Naast het verzorgen van domeinnaamregistratie, webhosting, ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites, webshops en webapplicaties, dienen zich regelmatig leuke projecten aan, waar wij druk mee aan het werk zijn!

Samenwerken
  • Voor een aantal websites van Wowlimoli mogen we de hosting verzorgen.  Een WordPress template wordt uitgezocht door Wowlimoli en wij verzorgen de technische implementatie.
  • Voor een aantal websites van Stichting Mol – Meenthe Op Locatie mogen we de hosting verzorgen.  Een WordPress template wordt uitgezocht door Stichting Mol en wij verzorgen de technische implementatie.

Online contactloos bestellen & afrekenen voor de horeca. We hebben een eenvoudig bestelsyteem online ontwikkeld om koude en warme gerechten te bestellen & te betalen. Vervolgens alleen nog maar afhalen of bezorgen! Ook geschikt waardebonnen te bestellen voor bijvoorbeeld de horeca of kleine zelfstandige. Het systeem is multi-tenant, dat betekent dat we dit voor meerdere gebruikers kunnen inzetten! 

Online ticketverkoop & afrekenen voor evenementen met tijdsloten. Eenvoudig ticket bestellen en direct betalen voor een evenement. Makkelijk en eenvoudig in te zetten. Ook multi-tenant. Bekijk hier een voorbeeld voor het Kulturhus van Giethoorn.